onsdag 9 april 2008

KTG 9 1/2

Närvarande:

Ricky
Jesper
Tobias
Erik
Calle
Herman


Eftersom det förra gillet var lite obestämbart och kanske till och med mystiskt, så måste vi nu redogöra för det som hände efter det.


Delvis på grund av att samtliga bröder i gillet inte riktigt kände att KTG 9 blev vad dom hade trott, så blixtinkallade vi ett KTG 9 1/2! Det var alltså dags att vässa kniven på en udda måndag. Det kändes lite ovant. Vi var lite nervösa och smått valhänta inför hur det skulle gå nu när det förra gillet hade varit så eteriskt. Men oron lade sig snabbt och tryggheten spred sig mjukt när vi återsåg varandra. Jesper hade tagit sig an sopp-tjänsten. Det ryktades i gillet att Herman hade hotat Jesper med sina kustjägarbestraffningar om han inte lagade soppa till detta gille. Detta upprörde delar av gillet en smula men stämningen blev genast gemytlig igen när det uppdagades att Herman hade gjort lumpen som kock... Hans värsta krigshandling hade varit att slänga persilja på den lede fi. Det kändes bra.

Tobias irrade runt i början av gillet med en tom blick. "Detta har aldrig hänt!" proklamerade han lite oroligt. Vi andra lät honom hållas men kunde till slut inte bärga oss utan krävde en förklaring.

"Jag vet inte vad jag skall tälja!!!"

utbrast Tobias med en ton av desperation i rösten.

Detta, så kallade täljarbry, har drabbat flera av gillebröderna vi olika tillfällen. Känslan är alltid lika förvirrad. Samtidigt är det en utav dom största tjusningarna med täljandet, när det oväntade inträffar och du börjar tälja något som du aldrig hade trott att du skulle tälja! Herman spände blicken i Tobias och sade: "Du skall tälja en te-sil. Med sådana där små, små fina hål i." Tobias sken upp och insåg att, självklart var det det han skulle göra! Vad vore ett gille utan brödernas hjälpande hand?

Ricky och Calle insåg att dom, utan att ha förstått det, på förra gillet hade påbörjat en så kallad väntäljning. En väntäljning är när man täljer något tillsammans. Det kan vara att man täljer ur samma ämne, eller att man täljer olika delar som passar tillsammans. Ricky och Calle täljde under nogrant konfererande ett serbiskt hjälpmedel med tillhörande förvaringstråg. Herman putsade vidare på sin propeller och Erik påbörjade ytterligar en sked i sin serie: Skedar vi minns. Denna gång var den extra minnesvärd för skaftet mynnade ut i en döskalle!

Vänta... Nu undrar ni trogna läsare av denna blogg varför det inte finns några bilder!?

Jo... Tekniken visade sig från sin fulaste sida och satte stopp för bilderna från detta gille. Utan att gå in på detaljer så var det överfyllda hårddiskar, raderade cache minnen, oupplösta thumbnails och vad vi på svenska brukar referera till som; skit bakom spakarna, som såg till att alla bilder från KTG 9 1/2 blev förpassade till den digitala kyrkogården där försvunna ettor och nollor vilar i frid.

Nästan alla bilder, skall vi kanske säga. För två fanns kvar:


Bevismaterial #1:
Spånhögen har växt! (Vilket bevisar att ett gille faktiskt har ägt rum...)


Bevismaterial #2:

Någon har ställt en penna från Handelsbanken på täljarbordet.
(Vilket inte bevisar någonting...)


Nästa gång firar vi tiogångers gille!!!

KTG X

Detta kommer att utföras på spektakulärt manér.

Info kommer strax.

Håll utkik.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grymma öde
Inte ens Pisltolstrædes gäckande glädje lyfter sargat hjärta
Inte ens vitblå gryningljus under färjas vatten
Inte ens anblick av sundets Pärla, älskad stad

Ty, Inte någonstans finnes så tappre män med dragna knivar som på Konungens Holme

Söderns hjärta blöder!!


Bajs på er!!, snygg ny blogg

Systerlig (broderlig) Kyss ifrån Helsingborg

Ds försök hejda den där Ricky i tid så att inte
hjälpredskapet blir till en Katedral eller nåt Ds

Ankan

Anonym sa...

Lite gay-varning är det allt! Jag tror ni sitter och täljer dildos och triple-ripple buttplugs när ingen dokumenterar...