måndag 27 oktober 2008

KTG 18

__________________________________

KTG 18
Närvarande:
Ricky
Jesper
Calle
Hiro
Herman
Tobias
Erik

__________________________________

Det 18:e gillet blev en ny upplevelse för oss täljarbröder. Vi hade länge, i löndom, studerat ett annat manligt sällskap; Stockholm Konstsim Herr. Som ni säkert har förstått vid det här laget så finns det ingen uppgift som är för liten för Kungsholmens Täljärgille! KTG packade sina badbyxor och begav sig till det anrika Centralbadet. Väl på plats i bassängen började täljarbröderna snabbt realisera sina formationer. För er som inte är bekanta med konstsim så kan ni klicka på länken ovan där finns all information... Vi konstaterade att den atletiska förmågan hos gillet var på topp. Sådana tämligen avancerade formationer som "Morakniven" och "björken" kom väldigt enkelt och naturligt. Jorå, eller hur... Kanske ni tänker nu!?

För att ingen skall tvivla på KTG:s graciösa framfart så kommer här en bild på när täljarbröderna simmar in den så omtyckta formationen: "Täljarstjärnan":


Vi vill bara säga en sak till killarna i Stockholm Konstsim Herr:

There's a new gang in town!

Nästa gille så täljer vi igen...


1 kommentar:

Ankan sa...

Det gläder mig högeligen att KTG.s tappra ständigt antar nya utmaningar! Med er vät man säkert att ni aldrig tager er vatten över huvudet ;-)

Ankan